A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szolgáltatások

Kútdiagnosztikai vizsgálata

Ismeretlen kutak kútdiagnosztikai vizsgálata, a kút paramétereinek meghatározása, talpmélység, nyugalmi vízszint, üzemi vízszint, vízhozam, homokolási határ.

Kútfúrás

Vállaljuk kutak létesítését, engedélyeztetéstől a kivitelezésig,

Kútgépészet, házi vízellátás

A kútgépészet, az automata öntözőrendszer és a házi vízellátó rendszer legfontosabb részegysége a szivattyú. Jellegét tekintve lehet szárazbeépítésű vagy búvárszivattyú (mélykútszivattyú). Víznyerési hely lehet kút (ásott- vagy csőkút), ciszterna vagy élő víz (tó, patak, folyó …stb.). A szivattyúk teljeskörű védelméről (homok ellen, szárazonfutás ellen, motor meghibásodása ellen) gondoskodni kell. Ciszternába, víztartályba vagy ásott kútba szintvezérlésnek vagy szárazonfutás elleni védelemnek úszókapcsolót, ill. elektronikus szondát alkalmazunk.
Gazdasági számítások alapján, átlagos használat esetén –mai árviszonyok mellett- a kútgépészet 1-3 év alatt megtérül.

Nyomásfokozás

Olyan helyeken, ahol a felhasználási célra nincs a közcsőben elegendő nyomás, ott nyomásfokozással lehet megoldani a problémát.

Esővízhasznosítás

A csapadékvíz, mint alternatív vízforrás egyre ismertebbé válik a világban. A csapadékvíz összegyűjtését, tározását és felhasználását kerti öntözésre, locsolásra, házi vízellátásra sok háztartásban régóta alkalmazzák. Az esővizet az ereszből valamilyen tározóban, ciszternában összegyűjtik, majd egy szivattyús vízellátó rendszer segítségével az öntözendő területre vagy az épületbe juttatják, így jelentős vízmennyiséget takaríthatnak meg a háztartások, vagy nagyobb vízfogyasztók egy jól megtervezett és kivitelezett esővízgyűjtő rendszerrel, és szivattyús vízellátó gépészettel.

Szűrés-vízforgatás

Igény esetén megtervezzük, kivitelezzük medencék, úszó- vagy kerti tavak szűrő-vízforgató gépészetét, fűtését, világítását, automatikus vegyszeradagolását, élményelemek látványos vízmennyiséggel történő megtáplálását.

Szervizelés, karbantartás

Vállaljuk megbízhatatlan, rosszul működő szivattyús rendszerek felújítását, működőképessé tételét, naprakész szakmai trendek alkalmazásával.
Gondoskodunk az általunk kivitelezett szivattyús rendszerek garanciaidőn belüli, és azon túli szervizeléséről. Olyan gépészeteknél, ahol elengedhetetlen a magasfokú üzembiztonság, időszakosan karbantartjuk a rendszerelemeket.