A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szolgáltatások

Kútfúrás:

Kútfúró partnereink ajánlásával vagy bevonásával – országos szinten – vállaljuk kutak létesítését, engedélyeztetéstől a kivitelezésig. A kút átadása után kútfúró partnerünk részletes adatszolgáltatást nyújt a kút paramétereiről. Ennek alapján tudunk gépészetet ajánlani.

Kútgépészet, házi vízellátás:

A kútgépészet, az automata öntözőrendszer és a házi vízellátó rendszer legfontosabb részegysége a szivattyú. Jellegét tekintve lehet szárazbeépítésű vagy búvárszivattyú (mélykútszivattyú).

Nyomásfokozás:

Olyan helyeken, ahol a felhasználási célra nincs a közcsőben elegendő nyomás, ott nyomásfokozással lehet megoldani a problémát. A nyomásfokozás műszaki megoldását tekintve a házi vízellátáshoz hasonló rendszer.

Esővízhasznosítás:

Jelentős vízmennyiséget takaríthatnak meg a háztartások, vagy nagyobb vízfogyasztók egy jól megtervezett és kivitelezett esővízgyűjtő rendszerrel, és szivattyús vízellátó gépészettel.

Vízkeringetés:

Megtervezzük és kivitelezzük víz, ill. különböző folyadékok rendszerben történő keringetésének (fűtéskeringetés, ipari hűtővízrendszer …stb.) szivattyús megoldásait.

Szűrés-vízforgatás:

Igény esetén megtervezzük, kivitelezzük medencék, úszó- vagy kerti tavak szűrő-vízforgató gépészetét, fűtését, világítását, automatikus vegyszeradagolását, élményelemek látványos vízmennyiséggel történő megtáplálását.

Környezetvédelmi szivattyús rendszerek:

Környezetvédelmi víztisztító, kármentesítő rendszerekben – talajvízkutakból – mélykútszivattyúk nyomják a szennyezett vizet a tisztítóberendezésbe. A víztisztítási folyamatban is szivattyúk mozgatják a vizet egyik pontról a másikra. A tisztítási folyamat után szintén szivattyú juttatja el a tisztított vizet a szikkasztási pontokra.
Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás és ingyenes tanácsadás itt!

Kútfúrás és kútgépészet

Az vízhasználat folyamatos drágulásának köszönhetően egyre többen fordulnak költséghatékonyabb megoldásokhoz, ha a kert öntözéséről és egyéb nagymennyiségű vízhasználatot igénylő tevékenységekről van szó. Az egyik legnépszerűbb választás a kútfúrás, amely néhány év alatt maximálisan megtérül tulajdonosa számára és csupán a megfelelő kútgépészeti kivitelezést igényli a rendszer.

A kútgépészet alapja a szivattyú, amely lehet szárazbeépítésű szivattyú, valamint mélykút szivattyú, melyek esetében mindig az igények és a műszaki paraméterek határozzák meg a választást. A másik fontos tényezője a megfelelően működő rendszernek a vezérlés, annak pontos beállítása és a megfelelő karbantartása. Ezzel a módszerrel teljes öntözőrendszerek vagy házi vízellátórendszerek hibátlanul és gazdaságosan működtethetőek.

Cégünk sok éves tapasztalatával és hibátlan szakmai tudással vállalja a kútfúrást követően a kútgépészeti rendszerek tervezését, és kivitelezését a kút paramétereinek megfelelően, hogy Ön hatékonyan csökkenthesse közüzemi kiadásait.

Részletes tájékoztatásért és bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Esővíz hasznosítás előnyei

Manapság az egyre növekvő közüzemi kiadások egyik alapvető tényezője a vízfelhasználásból adódik, hiszen a tiszta víz előállítása egy hosszadalmas és költséges folyamat. Sokan döntenek az alternatív lehetőségek felkutatása mellett, mellyel nem csupán spórolhatnak, de a környezetkíméléshez is hozzájárulhatnak. Az esővíz hasznosítás napjainkban egy igen elterjedt és jól működő lehetőség, amely csupán egy egyszeri befektetéssel profi módon kiépített rendszer segítségével könnyedén megvalósítható, továbbá rövidtávon megtérülő megoldás.

Az esővíz hasznosítással otthoni és ipari igényeket is elláthatunk:

  • Öntözőrendszerek: Magán kertek vízellátásra és ipari, valamint gazdasági körülmények között is egyformán hasznosítható megoldás.
  • Ház vízellátása: A rendszer kifogástalanul kiépíthető annak megfelelően, hogy tisztálkodási, mosási és minden egyéb higiéniás igényt teljes körűen kiszolgáljon.
  • Ivóvíz ellátás: Az esővíz hasznosítás segítségével az ivóvíz nagy százaléka előállítható.

Amennyiben szeretné környezetkímélő és gazdaságos rendszerrel megoldani a vízellátását különböző formában, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink az igényeinek megfelelő esővíz hasznosító rendszerrel megvalósítják elképzeléseit!