A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Nyomásfokozó szivattyú a tűzoltás segítésére

Blog

A nyomásfokozó szivattyú működése abban áll, hogy olyan területeken, ahol kisebb a víznyomás, de egyszerre sok vízre van szükség, segítse ennek elérését. Ilyen lehet például a tűzoltóság, ahol tűz esetén hirtelen és gyorsan van szükség nagyobb mennyiségű vízre az oltási folyamatokhoz, de ez a közmű vízellátásából nem elegendő.

A nyomásfokozó szivattyú segít a megfelelő mennyiségű víz kinyerésében, a nyomás mértékének fokozásában. A függőleges tengelyű szivattyú a kisebb nyomáskülönbség mellett nagyobb emelőmagasságot biztosít, ha egy emeletes ház magasabb részének oltására van szükség, míg a vízszintes tengelyű szivattyú esetén nagyobb nyomáskülönbség mellett kisebb emelőmagasság érhető el. Ez alacsonyabb területek esetén alkalmazható oltásra.

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a minőségi munkát így szivattyúink mind kifogástalanul működnek. Profi szakemberek foglalkoznak gyártásukkal, beépítésükkel, hogy Önnek éppen megfelelő legyen a szivattyú munkavégzése során. Ha kérdése, vagy észrevétele van, keressen fel minket!