A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Néhány szó a szárazbeépítésű szivattyúkról

Blog

A szárazbeépítésű szivattyú nevét onnan kapta, hogy a „nedvesített részek”, tehát amelyek a közeggel érintkező alkatrészek, el vannak választva a motortól. Felszíni beépítésre alkalmas szivattyúk, amelyek közül korábban a centrifugál szivattyúk voltak a legnépszerűbbek.

Ezek 6-6,5 méter mélységig voltak képesek vizet termelni a kutakból. Ám ma már a szárazbeépítésű szivattyúk nagy többsége úgynevezett önfelszívó szivattyú, amelyek már 8-9 méterig is képesek termelni, a jet rendszernek köszönhetően. Mielőtt nekifognánk a beépítésnek, az első használat előtt a jet rendszerű szivattyút, valamint a hozzá tartozó szívócsövet fel kell tölteni vízzel.

Az Ön kútja esetében is jellemző a gázos víz problémája? Intsen búcsút a gondoknak, ugyanis ezeknek a szivattyúknak ez sem jelent akadályt, ellentétben a régebbi típusú, centrifugál szivattyúkkal.

Szeretné kerti kútjának előnyeit minél jobban kihasználni? Esetleg a szivattyú berendezés modernizálásán gondolkodik? Válasszon minket, és tapasztalja meg a korszerű szárazbeépítésű szivattyú hatékonyságát!