A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Medencék szűrő és vízforgató rendszere

Blog

A jó idő és a fürdő szezon beköszöntével sokan döntenek úgy, hogy otthoni kényelmük érdekében beruháznak egy saját medencére, hogy elviselhetőbbé tegyék a meleg nyári napokat, azonban a teljes rendszer kiépítése bonyolult és összetett feladat. Az élvezetes fürdőzés elengedhetetlen alapfeltétele a medence vizének tisztasága, amelyhez szükséges egy tökéletesen illeszkedő szűrőberendezés és szivattyú.

A medencék szűrőberendezésének elsődleges feladata, hogy a vízben található és a felszínen úszó szennyeződéseket kiürítse, amit akkor tud maximálisan ellátni a rendszer, amennyiben a szivattyú teljesítménye optimális a medence térfogatához. Továbbá sokan döntenek úgy, hogy a szezon meghosszabbításának érdekében fűtik a vizet, azaz léteznek olyan szűrő és forgató berendezések, melyek hőcserélővel, fűtési keringető szivattyúval és a hozzá tartozó vezérléssel rendelkeznek. A szivattyúk kiválasztásánál fontos a motor áramfelvétele, üzemi feszültsége, illetve teljesítménye is, melyekhez kérje szakértő tanácsát!

Tekintse meg weboldalunk információit és forduljon hozzánk bizalommal medencék szűrő és vízforgató rendszerének kiválasztásával és kivitelezésével kapcsolatban az igényeknek megfelelően! Keressen minket elérhetőségeinken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!