A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kerti szivattyúk választása

Blog

A felszíni kerti szivattyúk a felszínre vannak telepítve, így nem szabad, hogy a berendezés akár kis része is vízben álljon. Fontos odafigyelnünk arra, hogy a berendezés megfelelően védve legyen az időjárás változásaitól, a nagyobb viharoktól, esőzésektől, csapadéktól. A számunkra lényeges folyadékmennyiséget a szerkezet egy szívócsövön keresztül juttatja el a megfelelő helyre, amit öntözni szeretnénk.

A szivattyú helyes telepítése során fontos ügyelnünk arra, hogy olyan szívócső legyen csatlakoztatva kerti szivattyúnkhoz, melynek a vége lábszeleppel van ellátva, így a víz akkor is a csőben marad, amikor épp nem működtetjük a szerkezetet. A szívócső kiválasztásakor arra is figyelnünk kell, hogy merev falú és bordázott legyen, így nagyobb szívóhatás esetén nem lapítja össze a csövet és nem zárja el a folyadék útját.

Ha Ön is szeretne kerti szivattyút udvarára, keressen fel minket szivattyúk telepítéséért! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!