A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha pince van, szivattyú is legyen!

Blog

Az időjárási szélsőségek ma már nem meglepőek. Mégis sok embert váratlanul érnek a természeti csapások, az előrejelzések ellenére is. Sajnos a nagy felhőszakadások és a heves esőzések után gyakori kép lehet, a szivattyúzó tűzoltóautó látványa, nem csak a vízelvezetőknél, hanem sajnos a pincékben is.

Előfordul, hogy olyan mennyiségű csapadék esik le rövid idő leforgása alatt, hogy azt a környező vízelvezetők és csatornák nem győzik. Az egyedi kialakításoktól függetlenül, több okból kifolyólag előfordulhat, hogy elönti a víz a pincénket. Ilyenkor mindenki menti a menthetőt, de a víz vödörrel való kihordása nem túl eredményes. Ilyenkor az egyetlen megoldás: a szivattyú.

Egy megfelelő teljesítményű szivattyú már a baj első jeleinél jól jöhet, amikor látjuk, hogy a pince előtti lefolyó megtelik, az utcán lévő csatorna/árok megtelt. Akár megelőzésképpen, akár a baj bekövetkeztével, a szivattyú megmentheti a pincénket a teljes elázástól.

A szivattyú elengedhetetlen kellék valamennyi családi házban. Tájékozódjon weboldalunkon, kérjen bátran szakmai segítséget, és óvja otthonát!