A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Amit a merülőszivattyúkról tudni érdemes

Blog

A merülőszivattyúk, ahogyan a nevükben is benne foglaltatik, képesek a víz alá merülni és így a víz által elárasztott területeken, a mélyben megkezdeni a víz kiszivattyúzását. A merülőszivattyúk elektromos szivattyúk, az elektromos részeket egy vízhatlan ház védi a vízzel történő érintkezéstől. A merülőszivattyúkon nincsen szívócsonk, csak vízbevezető rácsozat, ami biztosítja, hogy a víz alatt ne kerüljenek a gépezetbe idegen testek.

Munka közben a szivattyú a mélyről felfelé nyomja a kiszippantott vizet. A berendezés teljesítményétől függően a szivattyú szállítómagassága lehet 6, 11, de akár 40 méter is. A szivattyú szállítási karakterisztikája megmutatja, hogy a szivattyú mekkora magasságban mennyi vizet képes szállítani és ezt mennyi idő alatt képes teljesíteni.

A merülőszivattyúk teljesítménytől függően hasznosíthatóak magáncélokra is, így például az egyszerűbb modellek alkalmasak házak pincéjének, alagsorok víztelenítésére. A komolyabb merülőszivattyúk már szennyvízszivattyúk, ezek képesek a törmelékkel terhelt vizet is kiemelni az adott területről.

Forduljon hozzánk bizalommal és tudjon meg többet szolgáltatásainkról, vagy szerezze be a szükséges berendezéseket tőlünk!